Cu siguranță veți găsi un răspuns la întrebările dumneavoastră !

Programul de evenimente

În ultimii cincisprezece ani, sunt pasionat de acest subiect.

Am fost norocos să am urmat învățătura lui Joël Sternheimer. După mai mulți ani de studiu și de a folosi, precum și ateliere de lucru co-a dus cu el, el m-a autorizat pentru a oferi instruire.

Două întâlniri !

Joel Sternheimer și proteodies : pe de o parte, Joel este un om de umanitate și de o inteligență rară, și pe de altă parte – în opinia mea – proteodies fac parte din descoperiri fundamentale din ultimele decenii.

Pentru aceste motive și multe altele, desigur, sunt încântat să vă prezint această nouă știință, Génodique, și să vă însoțească în această descoperire cu acest site web, conferințe și cursuri de instruire.

Ce este ?

Pentru a rezuma, o proteody este o suită de note muzicale, replica sonoră de undele radio emise în timpul procesului de producție corespunzătoare de proteine din celulele noastre.

Interesul acestor serie de note este că se poate stabili o formă de "comunicare", o interacțiune cu cei vii, fie de legume, animale, virus sau bacteriene

Vă urez un bun "plimbare" pe acest site. Puteți să mă contactați prin e-mail dacă doriți informații suplimentare.

La Génodique

La Génodique este o știință care studiază undele care sunt asociate cu expresia genomului. Acesta este rezultatul de cercetare independent de un fizician francez în Fizica Teoretică. Contribuția suplimentare dimensiuni spațiu-timp a fost propus de Joël Sternheimer pentru a rezolva – printre altele – probleme de omogenitate matematic teoria cuantică. Aceste dimensiuni suplimentare sunt interpretate ca fiind dimensiuni ale unui subiect, și au proprietăți funcție exponențială de 2 1/12, lăsând prezice armonici de octave val cuantic.

Primele aplicații datează din 1985, în cazul în care unul își dă seama de posibilitatea de a interacționa direct cu sinteza proteinelor de un om, un animal, o plantă, un virus sau o bacterie cu apartamente de note muzicale : Proteodies.

De această dată, multe experimente au fost efectuate, atât pe bacterii, alge, celulele în cultură, plante, animale, precum și de către utilizatorii înșiși. Un Brevet a fost acordat de către Oficiul European de Brevete, astfel validarea oficial reproductibilitatea procesului.

Note muzicale pentru a avea grijă

Sau chiar mai bine !

Apartamente de note muzicale pentru a înțelege mai bine, și să se angajeze, pentru a primi în contact cu ceea ce ne înconjoară. Cu cei care ne înconjoară, ar trebui să spun !

În 1983, Joel Sternheimer, un fizician francez, publică o lucrare la Academia de Științe, subliniind că structura materialului este condiționat de legile de un muzical !

Atunci apare întrebarea : există sincronizări de același ordin în lumea vie ? ... Ideea de a privi expresia genelor (sau sinteza de proteine în inima celulelor noastre) este impusă de el.

A studiat pentru abordare teoretică, undele asociate cu activitatea naturală care are loc în interiorul celulelor noastre. Se deduce o formă de "codificare", în funcție de aminoacizi implicate în sinteza de proteine, care leagă, legate, exact note de scară muzicală, bine cunoscut pentru noi toți.

Cu câteva descrieri de gene și proteine disponibile la momentul, se dezvoltă câteva secvențe de note care trebuie să fie, potrivit calculelor sale, "răspuns" sonoră de val fenomene în interiorul celulei. ce ar putea fi numit într-un fel, muzica de proteine.

La sfârșitul anului 1985, el va veghea prima reacție umană la ascultarea unor astfel o succesiune de note muzicale ... de fapt, prima Proteody !

LOCUL CENTRAL AL SUBIECTULUI

Cercetările teoretice de Joël Sternheimer l-a determinat să introducă suplimentare dimensiuni spațiu-timp. Asta este de a spune că, dincolo de dimensiunile universului nostru obișnuite (lungime, lățime, înălțime, și de timp), de dimensiuni dincolo de cele 5 simțuri există în mod necesar, în scopul de a menține coerența universului. Unele dintre aceste dimensiuni suplimentare sunt interpretate ca fiind de dimensiuni legate de acest Subiect.

Pe scurt, aceasta ar însemna cumva că observarea unui obiect de o persoană în spatele o "conexiune" vibrații-inducerea ideii că există subiectului în obiectul observat.

Implicațiile acestor ipoteze sunt foarte importante în modul nostru de a percepe și de a acționa în lume.

INTEGRAREA SUBIECTULUI ESTE O NECESITATE

Subiect-Obiect relația

Fundamentale génodique, ea este de a asculta de el, ca ființă umană, ca actor al propriei sale istorii. Ascultându-l, te poți simți atunci când asculți. Și relația dintre medic și ascultător trebuie să respecte această realitate. Ascultându-l, nu este redusă să fie cel care primește o sumă de muzică pentru a asculta, nu este un sistem cibernetica pentru care o astfel de cauza induse mecanic sau chiar cu o doză de șansă programat, un astfel de efect. Cu toate acestea, este activitatea de practician în Génodique să propună sau cum proteody în ascultare de testare, bazat pe cunoștințele sale. Afinitatea de a asculta un proteody determină numai efect pozitiv asupra regulamentului de sinteza de proteine.

Acest Subiect-obiect relație, ne determină să reconsiderăm relația noastră cu lumea. Utilizarea individuală a proteodies devine un instrument de reflectare, care trece direct prin experiență. Cum un dialog se stabilește între conștient de sine, și de auto-organice, celulare și moleculare ? Cum să trăiești, se simte ca ea ?

Cum această experiență ne face să reflectăm asupra relațiilor noastre cu noi înșine, cu ceilalți, relații cu virusuri, bacterii care în cele din urmă a devenit tovarăși de drum demnă de interes și respect ?

Cum pentru experiența noastră pune în lumină căutarea pentru sensul (care are semnificația, relevanța în Povestea noastră), și de a crește noastră de discernământ între Semnificant și anecdotice ?

De învățare utilizarea de proteodies devine un instrument de zi, un ajutor pentru a răspunde la aceste întrebări.

La Génodique prezintă un potențial interes în diverse domenii :

 • de cercetare în biologie, medicină, farmacie, agro-alimentare și industria în sine.
 • Terapie : mobilizare de resurse pentru auto-vindecare a ființei, inhibarea sau ajutor în diagnosticul de virusuri și bacterii, ... .
 • Sport : optimizare de vindecare după leziuni și recuperare după efort. În plus, o mai bună înțelegere a utilizatorului de lui / ei propriul potențial.
 • Agricultură : lupta împotriva bolilor, o mai bună adaptare la secetă.
 • Animale : prevenirea și controlul bolilor, diverse stres legate de transport și mediu.
 • Muzica : replay de opere muzicale, care leagă sursa de inspiratie pentru ochii molecule eventual implicate.

Deja, de formare în utilizarea individuale proteodies sunt disponibile și aplicații specifice, pot fi oferite pe bază de caz pentru a aborda probleme specifice

Cercetarea Génodique și aplicațiile sale :

Utilizarea de proteodies de uz uman este un proces înființat de către oamenii de știință, și este încă în faza de cercetare și dezvoltare. Influența proteodies pe celule de viață a fost dovedit stiintific – o hotărâre a camerei de Recurs a Oficiului European de Brevete a recunoscut relația de cauzalitate între difuzarea unui proteody și acțiuni specifice pe sinteza de proteine corespunzătoare ca un 'a stabilit și demonstrat fără ambiguitate.

Vezi documente privind : http://www.epo.org/law-practice/case-law-appeals/recent/t030550fu1.html

La génodique este, astfel, un domeniu vast de cercetare și aplicații practice au fost finalizate sau sunt în curs de desfășurare :

 • Cultură a plantelor de tomate în zonele aride din Africa
 • Îmbunătățirea calități gustative și de conservare (tomate, pepeni, avocado)
 • Inversare de infecții virale (mozaic (PVX) pe culturi de legume
 • Resorbția de o boala parazitara a viței de vie (esca)
 • Activarea de fermentare a aluatului în pâine și regulamentul de aciditate
 • Stimularea de fotosinteză a algelor albastre-verzi, cu reparații de gaze cu efect de seră (CO2)
 • Are o Acțiune de stimulare luminiscente bacteriene (in vitro)
 • Specifice Modularea ratei de interleukina-2 în celulele leucemice în cultura in vitro
 • Aplicații de uz veterinar (câini, pisici), creșterea vitelor (producția de lapte), de viermi de mătase de reproducere
 • Terapia prin ascultarea proteodies în spital din Tokyo (universitatea Joshi-Idaï, Shinjuku)
 • Estimarea funcțiilor de proteine prin compararea lor secvențe génodiques
 • Analiza génodique surse moleculară de inspirație muzicală, a da înapoi a indicațiilor semantica pentru decodare de proteinele corespunzătoare

Cercetările efectuate de génodiciens în Franța, se concentrează în special asupra rezultatului joacă de proteodies :

 • Căutare pentru proteine susceptibile de a fi implicate într-o situație dată. Instrumente de cercetare : publicații și bănci de date accesibile pe Internet.
 • Selectarea (sau) proteine(s), și declarație de compoziția sa (secvență de aminoacizi).
 • Traducere de aminoacizi în note
 • Analiza (inclusiv utilizarea de codonii ADN-ului) pentru a găsi timbre, ritmuri și tempo-ul corect
 • Predicție a posibilelor efecte secundare de căutare pentru homologies cu secvențe de baze de date
 • Decodare în sine folosind o tastatură cu un buton " o cheie a juca "
 • Copie de pe audio
 • Documentația de proteody

În prezent, mai mult de 3000 de proteodies au fost decodificate în 30 de ani de Joël Sternheimer, corespunzătoare pentru stimularea sau inhibarea proteinelor. În funcție de cunoștințele pe care le avem astăzi, genomul uman conține aproximativ 25 000 de gene, mai multe proteine, să nu mai vorbim de virusuri, bacterii, plante și animale regate, cu care dialogul este stabilit, și munca continuă spre dezvoltarea de noi interpretări, precum și documentația de efectele proteodies.

Principiul de proteodies

În timpul sintezei de proteine într-o celulă, "fixează" într-un rând pe un ribozom din aminoacizi efectuate de către ARN de transfer, dă naștere la emisia de valuri de scară. Fiecare val este caracteristică aminoacizilor. Proprietatea de undă scara este că această undă se propagă într-un număr infinit de repere situate la diferite scale. De calcul, Joël Sternheimer-a stabilit frecvența acestor valuri scară corespunzătoare cei 20 de aminoacizi utilizate de către organismul uman, care i-a oferit cu 10 frecvențe separate. Constatarea a fost urmatoarea : atunci când o "joacă", prin care le transpun în sonoră domeniu secvența de frecvențe specifice de aminoacizi a unei proteine, observăm o creștere a sintezei de proteine. Secvența de sunete specifice sintezei sau inhibarea unei proteine este numit Proteody.

Brevetul de această aplicație ne-a permis pentru a valida procedura printr-o hotărâre a Oficiului european, care a recunoscut existența și reproductibilitate a fenomenului, în special pe microorganisme și de celule în cultură, precum și corelația între răspuns pozitiv de un subiect, asculta la un proteody, și de acțiune asupra sintezei de proteine corespunzătoare.

Cererile de génodique sunt potențial foarte important. Dacă în domeniul de plante, animale sau oameni.

la proteody

Un proteody constă dintr-o secvență de note, un fel de melodie. Cu toate acestea, informațiile relevante este ca "în domeniul de aplicare", printr-o succesiune de note. Un pic ca limba. Cuvintele sunt purtătoare de sens, dar nici o idee. Atunci când vorbim, ne folosim de cuvinte pentru a transmite idei, concepte, transmite un mesaj. Și se întâmplă că nu am nevoie să termin propoziția să fie înțeles ! În mod similar, proteody are o putere de evocare pentru mobil ! Ea îi aduce un mesaj, o invitație la producția sau la scăderea producției de proteine. De asemenea, se întâmplă că limba se inductor de emoții : poezia este evocatoare, metaforă, de asemenea,. Am constatat că proteody are o directă și profundă, o aplicare a prezentului ordin. Uneori, ascultând proteody declanșează într-o persoană o explozie emoțională, reminiscenta de amintiri, uneori uitate. De-represiune ale genei care codifică proteina putea la fel de bine reamintim în context – uneori vechi – care au indus-un bloc la acest nivel.

caracteristicile unui proteody

 • Melodia de o proteody scape parțial de procesele cognitive la om. Acest lucru înseamnă că, chiar și după mai mulți ascultă, este imposibil – nici pe departe -chiar și pentru un muzician, cu experiență, pentru a transcrie cu fidelitate melodie.
 • La proteody este plăcut, sau extrem de apreciat (și văzut în momentul în ca "doar", potrivit decodare) atunci când organismul are nevoie de stimulare corespunzătoare acestei proteody.
 • La proteody este perceput ca neplăcut în caz contrar.

• Aceasta se întâmplă numai cu audierile repetate (sau dincolo de o anumită durată), un proteody inițial placuta poate deveni neplăcute. Aceasta corespunde la un prag de producție de proteine corespunzătoare, devenit în exces. Acesta este motivul pentru spiritul în care ar trebui să fie de a asculta este esențială : este vorba de a asculta cine poate spune dacă acest lucru este bun sau nu ! Și, destul de des, o perioadă de învățare este necesar să învețe să se simtă " ceea ce se întâmplă ". În orice caz, practicantul nu poate (și nu trebuie) să decidă efect bun sau rău de un proteody pe o persoană.

Asculta condiții

Utilizarea de proteodies nu este fără a dezvălui câteva surprize ... :

 • Când ascultați "toamna stivă" de pe o moleculă implicată direct într-o problemă a persoanei, efectul poate fi spectaculos, mai ales în comparație cu ceea ce este, în general, de așteptat în ceea ce privește muzica. Acest lucru se datorează faptului că din punct de vedere structural, inspirație muzicală este limitată la o fereastră de regulamentul de acces la câteva note (egală cu o duzină de aminoacizi maxim), prin care interacțiunea poate avea loc cu metabolismul nostru : ca o consecință, efectul observat cu o proteody adecvate este, de obicei, zeci sau sute de ori mai mare, care poate fi uneori văzut cu muzica. Acest lucru este adesea perceput ca foarte surprinzător, mai ales pentru prima dată.
 • Pentru toate acestea, ar trebui să acorde o mare atenție pentru a asculta, pentru a fi în măsură să se oprească la prima cadență, care urmează căderea de sentimentul de adecvare a cum sunt percepute de către ascultător. Primul criteriu de efectul de proteody este o recunoaștere instantanee de ascultare.

Un curs de formare, veți avea posibilitatea de a experimenta, de a asculta proteodies, atunci știi că chiar și selectați-l.

Scopul meu este de a face progresiv autonom, independent, și să vă spun un pachet de o sută de proteodies. De asemenea, pentru a oferi instrumentele necesare pentru a merge mai departe : crearea de noi proteodies, sau analiza de muzică în funcție de propriile noastre gene pentru a oferi un nou look pe inspiratia de compozitori.

Obiectivul principal este de a învăța să utilizeze proteodies. Și anume :

 • La ce ne putem aștepta de proteodies
 • Înțelege importante principii teoretice
 • Să înțeleagă și să înceapă să se integreze conceptul de Subiect
 • Gestiona de sine propriile sale teste de ascultare
 • Dispune de o sută de proteodies pentru uz personal
 • A devenit autonomă în alegerea proteodies, precum și în utilizarea lor
 • Descoperiți instrumentele disponibile pentru a crea noi proteodies, sau analiza teme muzicale

Aceste cursuri sunt disponibile pentru orice persoană interesată, fără condiții prealabile, nici în biologie, fizica, matematica sau muzica.